Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 23.04.2021, în jurul orei 07.30, echipajul de poliţie din cadrul Poliţiei mun. Câmpulung Moldovenesc, a oprit pentru control pe str. Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 41 ani, din mun. Iași, jud. Iași. Din verificările efectuate s-a constatat că dreptul de conducere al conducătorului auto este “cu restricții suspendat, acesta fiind informat că i se va întocmi dosar de cercetare penală și că nu mai are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice până la finalizarea cercetărilor

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

La 23.04.2020, 23:55, echipajul de poliție din cadrul Biroului Rutier Suceava, aflat în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului Suceava, a observat un autoturism ce se deplasa pe strada Calea Unirii și care ulterior a virat la dreapta pe strada Traian Vuia, circulând haotic. Vehiculul și-a continuat deplasarea prin viraj stânga pe strada Nicolae Labiș, unde a fost blocat de către polițiști. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din mun. Suceava. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii dispus începerea urmării penale cu privire la comiterea infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Autotren cu lemne de 60.000 de euro, confiscat de polițiști la Sucevița

Pe 16 aprilie, în jurul orei 12.15, polițiștii de la Sucevița au oprit, la Voievodeasa, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.