Breaking News

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 23.04.2021, în jurul orelor 13.25, o femeie de 33 de ani, din com. Volovăţ, în timp ce conducea autoturismul pe DN17, zona Pasul Mestecăniş, având direcţia de deplasare mun. Suceava spre mun. Vatra Dornei, s-a răsturnat cu autoturismul pe cupolă în şanţul de pe marginea dreaptă a drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,, vătămare corporală din culpă”.

La 23.04.2021, în jurul orelor 1815, un tânăr de 20 ani, din orașul Salcea, a condus autoturismul pe strada Calea Burdujeni din mun. Suceava, având direcția de deplasare dinspre strada Cuza Vodă către strada Calea Unirii, iar în proximitatea intersecției în sens giratoriu cu strada Calea Unirii, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul care era condus de către un bărbat de 33 ani, din orașul Salcea și care a fost proiectat în autoturismul condus în fața sa de către un bărbat de 55 ani, din mun. Suceava.

În urma accidentului șoferul de 33 de ani a suferit leziuni traumatice ușoare. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, sens în care, în aplicarea prevederilor art. 190 C.p.p., le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video – Patru gospodării afectate de un incendiu de proporții în localitatea Dragoșa

Pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Suceava, împreună cu lucrătorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.