Update: Foto-video: Incendiu devastator la o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăutii Noi

Un incendiu puternic a cuprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, o casă și anexele gospodarești din satul Costișa, comuna Frătăutii Noi. La fața locului,au intervinit pompierii militari raădăuțeni și lucrătorii SVSU Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, în total cu 7 autospeciale. Suprafața afectată, este de aproximativ 250 mp

Vom reveni cu detalii.

Update:

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit sâmbătă noapte, ora anunțării la 112 – 23:28, cu 7 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat o parte din anexele gospodărești și acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie, dar și la o casă învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:10.

Au ars: șura din lemn pe o suprafață de aproximativ 180 de metri pătrați, acoperișul casei pe 70 de metri pătrați, circa 5 metri cubi lemn de foc și diverse bunuri casnice aflate în spațiile incendiate. S-au degradat tavanul locuinței și un perete de la adăpostul de animale (pe 18 metri pătrați).

Cauza probababilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor (electric) defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat adăpostul de animale, restul casei proprietarului și locuința învecinată.

Foto

Video

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.