Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale sărbătorește astăzi, 27 aprilie 2021, 88 de ani de la prima atestare documentară

” Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale sărbătorește astăzi, 27 aprilie 2021, 88 de ani de la prima atestare documentară.
Semnificația deosebită a acestei zile este conferită de promulgarea primului act nomativ în domeniu, ”Legea asupra organizării națiunii și teritoriului pentru timp de război”, publicată în Monitorul Oficial nr. 96 din 27 aprilie 1933.
La acest ceas aniversar, în semn de prețuire și respect pentru disponibilitatea și sprijinul acordat activității desfășurate de Structura Teritorială pentru Probleme Speciale a județului Suceava, președintele ANRSPS, dl. Gheorghe ALECSEI, a oferit o plachetă aniversară prefectului județului Suceava.
Prefectul județului, Iulian Cimpoeșu l-a asigurat pe șeful STPS Suceava, lt.col. Florin CRĂCIUN de aceeași disponibilitate și deschidere ca și până acum, având în vedere că prefectul, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, este cel care asigură organizarea, coordonarea și conducerea activităților de pregătire a economiei și a teritoriului pentru apărare din județ și le-a urat succes în activitate și un călduros ”La mulți ani!” tuturor celor care își desfășoară activitatea în Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.” se arată într-un comunicat al Instituției Prefecturii județului Suceava.

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.