Sursa foto https://newsmoldova.ro/botosani/concurs-inedit-la-botosani-8-producatori-locali-ofera-cosuri-cu-produse-naturale/
Sursa foto https://newsmoldova.ro/botosani/concurs-inedit-la-botosani-8-producatori-locali-ofera-cosuri-cu-produse-naturale/

Concurs INEDIT la BOTOȘANI: 8 PRODUCĂTORI locali oferă coșuri cu produse NATURALE

“În prag de Sărbători Pascale, 8 producători locali din Botoșani oferă prin concurs 5 coșuri cu produse naturale. Inițiativa aparține grupului de Facebook „Producători locali”, fondat de Emanuel CORDUNEANU.

Concursul este parte a campaniei #ÎsRomân, iar scopul acestuia este încurajarea consumului de produse autohtone românești direct de la sursă și unirea tuturor producătorilor locali din țară.

Coșurile vor fi oferite prin tragere la sorți, iar participanții nu trebuie decât să îndeplinească 3 pași:

1. să cumpere în perioada 26 aprilie – 1 mai 2021 de la minim un producător local, parte din acest concurs;
2. să distribuie în mod public grupul „Producători locali”;
3. să invite în grupul „Producători locali” minim 10 persoane din lista de prieteni.

Emanuel CORDUNEANU: „Tragerea la sorți va avea loc pe data de 1 mai 2021, prin random.org”

„Toate produsele, din perioada 26 aprilie – 1 mai 2021, vor fi pachete promoționale având ca scop principal atragerea consumatorilor de a cumpăra, recomanda și consuma produsele autohtone românești și reconstruirea grupului producatori locali.

Listele cu persoanele și numărul de telefon al acestora, pentru a putea fi contactate, în cazul în care vor fi printre câștigători, le vor face producătorii locali urmând a le da în data de 1 mai 2021 când se va face tragerea la sorți prin programul random.org”, explică Emanuel CORDUNEANU. 

Premiile vor fi acordate în mod direct de către producătorii locali care au ales să facă parte din acest concurs

„Ceea ce vă rog să țineți cont este un concurs de promovare a produselor autohtone românești iar acesta nu va garanta o creștere bruscă a numărului clienților pe perioada concursului”, mai adaugă fondatorul grupului Producători Locali, Emanuel Corduneanu.

Premierea va avea loc la magazinul ALemar din Piața Mare.

Concursul se încheie în data de 1 mai 2021 sâmbăta ora 10:00, iar extragerea premiilor va avea loc în aceeași zi la ora 12:00.”

Citește mai mult la adresa web Concurs INEDIT la BOTOȘANI: 8 PRODUCĂTORI locali oferă coșuri cu produse NATURALE (newsmoldova.ro).

Publicitate
serjexim [/su_box

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.