Sursa Foto arhiva
Sursa Foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 26.04.2021, ora 17.38, un tânăr de 17 ani din comuna Poiana Stampei a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în comuna Dorna Candrenilor cu viteza de 125/km/h în localitate, limita legală fiind de 50 km/h. Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, tânărul de 17 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoana care nu poseda permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 26.04.2021, ora 19:17, un tânăr de 23 de ani din oraşul Vicovu de Sus a fost depistat şi înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni cu viteza de 74 km/h în localitate, limita legală fiind de 50 km/h, conducătorul auto prezentând pentru control un permis de conducere eliberat de autorităţile unui alt stat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 23 de ani nu deține permis de conducere internațional și nu are dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice din România. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce în România”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
Medea

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.