24 DE PERCHEZIȚII EFECTUATE DE POLIȚIȘTI PENTRU DESTRUCTURAREA UNEI GRUPĂRI INFRACȚIONALE SPECIALIZATĂ ÎN CONTRABANDA CU ȚIGĂRI DE PROVENIENȚĂ EXTRACOMUNITARĂ

La aceasta oră, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava sunt desfășurate 24 de percheziții domiciliare (21 pe raza jud. Suceava, 2 pe raza jud. Vrancea și 1 in jud. Bihor) pentru destructurarea unei grupări infracționale cu activități în sfera contrabandei cu țigări de proveniență extracomunitară.

Activitatea infracțională a grupării a fost documentată in perioada 2020 – 2021 și implică activități ilicite de introducere în țară, depozitare, transport și comercializare a țigaretelor de contrabandă. În cadrul acțiunilor de documentare și probare a activității infracționale urmează a fi puse în aplicare și 4 mandate de aducere.

Cauza este instrumentata sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava. La perchezițiile desfășurate și la celelalte activități procedurale participă 42 de polițiști din cadrul IPJ Suceava (Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Ordine Publică), jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău și 6 polițiști din cadrul IPJ Vrancea și IPJ Bihor.

Vom reveni cu informații privind rezultatele acțiunilor și măsurile procesuale dispuse la finalizarea activităților.

Publicitate

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.