Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 28.04.2021, în jurul orei 10.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC 42 A din comuna Arbore, o localnică de 27 de ani a suprins şi accidentat uşor o localnică de 50 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Din accident a rezultat rănirea femeii de 50 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât conducătoarea auto cât și pietonul au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 28.04.2021, ora 18.30, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Sucevița-Marginea, un bărbat de 27 de ani din municipiul Rădăuți a surprins şi accidentat o localnică de 19 ani angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea uşoară a femeii de 19 ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul pietonului şi de 0,04mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 27 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video : Un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și a întrat în coliziune cu un arbore, în zona pădurii din Ilișești

În această dimineață, în zona pădurii din Ilișești, a avut loc un accident rutier. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.