Ultima oră: Foto – Un bărbat de 51 de ani, a murit carbonizat într-un incendiu în localitatea Mihoveni

Update: Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit joi, ora anunțării la 112 – 23:39, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în satul Mihoveni, comuna Șcheia. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei, în hol și într-o cameră de locuit, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la o magazie de materiale. După localizarea flăcărilor, pompierii au pătruns în interiorul casei, unde au găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 51 de ani.

Au ars: acoperișul casei, holul și camera de locuit, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost  jarul provenit de la o țigară (fumatul în locuri nepermise).

Incendiul a fost lichidat la ora 1:05, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și magazia de materiale.
 

Un incendiu puternic, a cuprins în noaptea de joi spre vineri, o casă de locuit din localitatea Mihoveni. Flăcarile s-au extins și la o șură. La fața locului, au intervinit pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Din nefericire, în interiorul locuinței a fost identificată o persoană carbonizată, un bărbat de 51 de ani.

Vom reveni cu detalii.

Foto

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.