Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 01.05.2021, ora 0922, un bărbat de 51 de ani, din orașul Darabani, județul Botoșani, a condus autoturismul pe DN 17, din direcţia Vatra Dornei către Bistrița, iar când a ajuns într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 54 ani, din comuna Ariniș, județul Maramureș.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 51 de ani și a doi pasageri din mașina acestuia dar și a conducătorului auto de 54 de ani și a unei pasagere.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă ”.

La 01.05.2021, ora 14.50, un bărbat de 30 ani, din com. Vicovu de Jos a condus autoturismul pe raza com. Bilca pe DJ 178C, pe direcția Bilca- or.Vicovu de Sus, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers părăsind partea carosabilă, după care a lovit un autoturism aflat în staționare pe acostament și s-a răsturnat în curtea unui imobil.
În autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani se afla ca pasager pe locul din stânga față un bărbat de 32 ani, din or. Vicovu de Sus, care a suferit leziuni corporale ușoare.
Imediat după producerea evenimentului, șoferul de 30 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat ulterior.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de: „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

La 01.05.2021, în jurul orelor 15.57, un tânăr de 20 ani, din com. Marginea, conducea autoturismul pe DJ 178 F, în afara localității Măneuți, com. Frătăuții Vechi. Ajungând la intersecția cu DJ 178 C, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 65 ani, din com. Frătăuții Vechi, care se deplasa din direcția Frătăuții Vechi spre mun. Rădăuți.
În urma impactului, șoferul de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă spre stânga ieșind pe acostament, apoi răsturnându-se în afara parții carosabile.
Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 20 de ani precum și a unei pasagere de 61 ani, din com. Frătăuții Vechi.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care au fost conduși la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă ”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.