Foto/Video: Șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus

În aceasta dimineață, în jurul orei 3:54,  pompierii militari de la subunitățile din Vicovu de Sus și din Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Gălănești și Straja, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Vicuvu de Sus. În total, 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au contribuit la lichidarea incendiului.
La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa și anexele gospodărești, construcții majoritare din lemn, dispuse în formă de “L”, cu pericol de propagare la vecinătăți.
Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 43 de ani, care a suferit un atac de panică. Femeia a fost stabilizată și nu a fost necesar transportul la spital.
Au ars: locuința, bucătăria de vară, șura, adăpostul de animale și o magazie, cu bunurile aferente, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.
Au fost salvate o altă bucătărie de vară, din aceeași gospodărie, dar și construcțiile proprietății învecinate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric cu izolația deteriorată.

Foto:

Video:


Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa arhiva

Două unități comerciale sancționate pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsurile de prevenire a răspândirii SarsCov2

La data de 08.05.2021, în intervalul orar 19:00-23:00, la nivelul Poliției Municipiului Suceava – Secția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.