Breaking News

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 04.05.2021, în jurul orelor 10.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în afara localității Bădeuți, o tânără de 19 ani din comuna Voitinel a efectuat virajul la stânga spre strada Abatorului, intrând în coliziune cu autoturismul angajat în depăşirea sa, condus de o femeie de 27 de ani din municipiul Suceava. Din accident a rezultat rănirea tinerei de 19 ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarele auto au fost testate de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 04.05.2020, în jurul orei 12.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208B, în localitatea Hânțești, în dreptul unui imobil, un bărbat de 43 de ani a efectuat un viraj la stânga cu intenția de a pătrunde pe un drum secundar, intrând în coliziune cu motocicleta condusă din sens opus de un bărbat de 29 de ani din comuna Adâncata. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 29 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a stabilit faptul că, bărbatul de 29 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ” conducerea pe drumurile a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Muzeul Național al Bucovinei invită liceenii să cunoască poveștile fascinante ale istoriei apariției cărților vechi românești, în cadrul proiectului educațional Cărțile vechi din Moldova și poveștile lor

Muzeul Național al Bucovinei invită liceenii să cunoască poveștile fascinante ale istoriei apariției cărților vechi …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.