Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 12.05.2021, ora 18.59, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală a fost sesizată prin „SNUAU 112” despre faptul că pe VO2P, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a unei persoane. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe VO2P, dinspre DN 17, către DN 2 (Fălticeni), după o curbă la dreapta, o femeie de 20 de ani din comuna Siminicea a părăsit partea carosabilă si s-a răsturnat. Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia de 20 de ani a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 13.05.2021, ora 14.00, în timp ce conducea un scuter electric pe D.N. 2 K, din comuna Iaslovăț, un localnic de 84 de ani a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă și a pătruns în șanțul din drepta, căzând pe sol. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 84 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul de 84 de ani a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 13.05.2021, ora 16.55, în timp ce conducea autoturismul pe strada Acad. Vasile Grecu, din municipiul Suceava, un bărbat de 67 de ani din judeţul Iaşi a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers și neacordând prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 24 de ani din municipiul Fălticeni. Din impact autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani a fost proiectat pe trotuar, unde a intrat în coliziune cu doi pietoni, care se deplasau pe trotuar. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din accident a rezultat rănirea celor doi pietoni, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 13.05.2021, ora 18.00, în timp ce conducea autoturismul pe D.J.209D, în localitatea Dărmănești, la intersecția cu DN 2, un bărbat de 72 de ani din comuna Dărmăneşti nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe drumul prioritar de către un tânăr de 19 ani din comuna Iaslovăţ, intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani şi a pasagerei din acelaşi autoturism, o tânără de 18 ani din comuna Burla, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.Conducătorii auto a fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
paradisebakeryplaton [/su_box

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 22.07.2021, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC27, în localitatea Păltinoasa, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.