sursa foto arhiva
sursa foto arhiva

Bărbat reţinut de poliţişti pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

La 23.05.2021, orele 14:05, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Unirii din localitate a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât vehiculele implicate în evenimentul rutier cât şi conducătorii auto, un localnic de 51 de ani şi un bărbat de 27 de ani din comuna Dorna Arini. Întrucât bărbatul de 51 de ani din municipiul Vatra Dornei emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 51 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, iar în urma probatoriului administrat, conducătorul auto de 51 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.