Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 01.06.2021, ora 15.03, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Gheorghe Doja, autoturismul condus de un localnic de 52 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Mănăstirea Humorului
La 01.06.2021, în jurul orei 23.20, o patrulă din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului a oprit pentru control pe DJ 177, pe raza localităţii Mănăstirea Humorului autoturismul condus de un localnic de 18 ani. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. De asemenea autoturismul i-a fost încredinţat spre a-l conduce de către un localnic de 23 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ,,încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Suceava

La 01.06.2021, ora 20.12, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier a oprit pentru control pe strada Mirăuți din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din comuna Pătrăuţi. Întrucât emana halenă alcoolică conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar în urma probatoriului administrat, conducătorul auto de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 28.11.2021, ora 20.10, un bărbat de 31 ani din sat/com. Stroiești, a condus autoturismul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.