Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 04.06.2021, ora 03.02, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Solca, au oprit pentru control, pe DC42, din com. Arbore, autoturismul condus de către un bărbat din com. Arbore. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La 04.06.2021, ora 16:58, în timp ce efectua serviciul pe raza localității Zvoriștea, un echipaj al Serviciului Rutier a oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat din Dorohoi, jud. Botoșani și întrucât emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde, în prezența medicului de gardă și a personalului de serviciu, s-a supus prelevării mostrelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Serviciului Rutier – Biroul D.N.E. Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 22.07.2021, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC27, în localitatea Păltinoasa, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.