Breaking News

Sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.790 lei aplicate de poliţişti

În data de 08.06.2021, în intervalul orar 06.00-13.00, poliţişti din cadrul Poliției Oraș Siret au acționat în sistem integrat atât în mediul urban cât și în mediul rural, pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și a altor fapte antisociale, ocazie cu care au fost legitimate 188 de persoane, controlate 140 de autovehicule şi aplicate 55 sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.810 lei. În cadrul acţiunii poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 3 permise de conducere şi au retras 21 certificate de înmatriculare.

În data de 08.06.2021, poliţişti din cadrul Poliției orașului Gura Humorului au acţionat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și a altor fapte antisociale, ocazie cu care au fost legitimate 84 persoane, controlate 68 de autovehicule, efectuate 20 de testări cu aparatul etilotest şi aplicate 44 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.980 lei.

Totodată poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere, 1 certificat de înmatriculare şi 1 set de plăcuţe de înmatriculare.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video – Patru gospodării afectate de un incendiu de proporții în localitatea Dragoșa

Pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Suceava, împreună cu lucrătorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.