De Sărbătoarea Sfântului Voievod Ștefan cel Mare, jandarmii suceveni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică

Conform unui comunicat I.J.J. Suceava, “Mâine, 2 iulie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Bogdan Vodă” Suceava vor fi prezenți la Mănăstirea Putna pentru a asigura măsurile de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de sărbătorirea Sfântului Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava recomandă tuturor participanților să respecte regulile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine cu privire la traseele de deplasare, să acorde o atenție sporită bunurilor de valoare și să evite implicarea în conflicte de orice natură. În cazul în care observă producerea unor fapte antisociale, cetățenii se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitivul de ordine publică sau pot solicita sprijin prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112.
Totodată, în aceeași zi, începând cu ora 12:20, Garda Drapelului de luptă al inspectoratului va participa alături de celelalte Structuri ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Suceava și alături de delegația Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, la ceremonia militară de depunere de coroane și defilarea trupelor militare.”

Publicitate
Medea

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.