Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

60.000 țigarete de contrabandă și un autoturism în valoare de 10.000 Euro indisponibilizate de polițiști

La data de 04.07.2021, în jurul orelor 23.50, polițiștii din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu au identificat si oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe direcția Gura Humorului către Roman. La volanul autoturismului a fost identificată o femeie din mun. București, iar procedând la verificarea interiorului vehiculului au fost identificate în portbagaj 60.000 țigarete de proveniență extracomunitară. A fost indisponibilizat autovehiculul și transportat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni, de unde verificările au fost continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Compartimentul Fălticeni.

În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Țigaretele, în valoare de cca. 40.500 lei identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. Totodată s-a dispus indisponibilizarea si ridicarea autovehiculului, în valoare de aproximativ 10.000 euro.

Cercetările urmează a fi continuate de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava –S.I.C.E. pentru stabilirea întregului circuit al țigaretelor, urmând a se dispune soluție procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 22.07.2021, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC27, în localitatea Păltinoasa, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.