Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 04.07.2021, ora 01.10, polițiștii din cadrul SPR 2 Ipotești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe DJ 208A pe raza localităţii Udeşti, com. Udeşti, au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 31 ani, din mun. Suceava. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „,conducere sub influenţa alcoolului”.

La 04.07.2021, ora 06.10, patrula din cadrul SPR 7 Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o mașina a intrat livada acestuia și șoferul este în stare de ebrietate. La fața locului a fost identificat autoturismul și conducătorul acestuia, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost transportat la spitalul Mun. Fălticeni, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.