Aproximativ 10.000 pachete cu ţigări descoperite în pivniţa unui sucevean

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au descoperit şi confiscat aproximativ 10.000 pachete cu ţigări care se aflau depozitate in pivniţa unui sucevean.

În cursul zilei de miercuri, 07 iulie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

“Astfel, în jurul orei 13.00, colegii noştri s-au deplasat la un imobil din localitatea Straja, judeţul Suceava, unde aveau suspiciunea că ar fi depozitată o anumită cantitate de ţigări de contrabandă. Cu acordul proprietarului, poliţiştii de frontieră au pătruns în imobil, iar ulterior, în pivniţa acestuia au descoperit mai multe colete cu ţigări. Marfa a fost transportată la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor cu țigări, s-a constatat că acestea conțin 9.960 pachete țigări, de diferite mărci, iar valoarea lor se ridică la 116.532 lei.

Totodată, proprietarul imobilului, un sucevean în vârstă de 69 de ani, a fost condus la sediul Sectorului pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării. De asemenea, verificările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun” se arată într-un comunicat I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţisti

La 22.07.2021, ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul pe DC27, în localitatea Păltinoasa, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.