Breaking News

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 07.07.2021, ora 12.35, o tânără de 20 ani, din orașul Tg. Neamț, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mihail Sadoveanu, pe direcția b-dul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni a acroșat mopedul condus de un bărbat de 21 ani, din com. Boroaia. În evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului mopedului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, fără să rămână internat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

La 07.07.2021, ora 14.14, o femeie de 49 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul pe strada Podu Verde din municipiul Vatra Dornei, din direcția Argestru către Roșu, l-a surprins și accidentat pe un bărbat de 62 ani, din mun. Vatra Dornei, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a lui pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, ulterior acesta decedând.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat și probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto/Video – Patru gospodării afectate de un incendiu de proporții în localitatea Dragoșa

Pompierii militari de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Suceava, împreună cu lucrătorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.