Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 21.07.2021, în jurul orei 12:00, în timp ce conducea autoturismul strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un localnic de 42 de ani a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un localnic de 66 de ani. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 66 de ani şi a unui localnic de 56 de ani pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportaşi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.07.2021 ora 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC42B în afara localității Iaslovăț, într-o curbă la stânga, un bărbat de 25 de ani din comuna Iaslovăţ a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie din comuna Iaslovăţ. Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 25 de ani şi a unui minor de 7 ani, pasager în autoturismul condus de femeia din comuna Iaslovăţ, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

La 21.07.2021, ora 20:02, în timp ce conducea autoturismul pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, într-o intersecţie, un localnic de 53 de ani a intrat în coliziune cu motociclul condus pe drumul cu prioritate de un localnic. Din accident a rezultat rănirea conducătorului motociclului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului motociclului şi 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 53 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
paradisebakeryplaton [/su_box

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un acoperiș smuls de vânt a căzut și a avariat trei autovechicule în municipiul Fălticeni

În această seară din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, trei autovechicule au fost avariate în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.