Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

La 22.07.2021, ora 01.30, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DJ 178 F din localitate, autoturismul condus de un localnic de 33 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.07.2021, ora 10.30, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control, pe D.J.291A de pe raza localităţii Zvoriștea mopedul condus de un localnic de 63 de ani. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 63 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii inracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi aoluţionat procedural.

La 22.07.2021, în jurul orei 16.49, o patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Ștefan cel Mare din localitate, motocicleta condusă de un bărbat de 55 de ani din comuna Frătăuţii Vechi. Din verificările efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, vehiculul nu este înmatriculat/înregistrat şi este radiat din circulaţie de la data de 21.07.2020.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.07.2021, ora 17.00, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Solca a oprit pentru control pe DC19, din comuna Poieni-Solca autoturismul condus de un bărbat de 22 de ani din oraşul Cajvana. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 22 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 22.07.2021, ora 21.35, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DC 55 din comuna Zvoriștea, autoturismul condus de un bărbat de 24 ani, din orașul Gura Humorului. În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 24 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.