Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 23.07.2021, în jurul orei 18.20, un bărbat de 44 ani din com. Arbore, se deplasa în calitate de biciclist pe str. Republicii din orașul Solca, având direcția de deplasare dinspre com. Poieni Solca spre centrul orașului Solca. Ajuns pe sector de drum în pantă și în curbă, biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului cu solul, acesta a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Mun. Rădăuți. Biciclistul a fost testat cu paratul etilotest rezultatul fiind 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu s-au recoltat probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 23.07.2021, în jurul orei 21.15, un bărbat în vârstă de 36 de ani din comuna Ulma, se deplasa la volanul autoturismului pe strada Calea Bucovinei, pe raza orașului Vicovu de Sus, pe direcția Vicovu de Sus – Straja și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Brodina. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul testării fiind negativ, fiind conduși la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge. Totodată, a rezultat vătămarea corprală ușoară a șoferului de 19 ani.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus pentru lămurirea tuturor aspectelor și stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Aproape 1.800 de metri cubi de lemn de foc, scoși la vânzare de Direcția Silvică Suceava

Direcția Silvică Suceava anunță că scoate la vânzare aproape 1.800 de metri cubi de lemn …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.