Doi cetăţeni algerieni depistați la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat la frontieră doi cetățeni algerieni care au încercat să intre ilegal în România din Ucraina. Împotriva celor doi cetățeni străini urmează a fi luate măsurile legale ce se impun conform procedurilor legale în vigoare.

*În data de 15 august a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, județul Suceava, s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de responsabilitate.
Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Brodina, doi bărbați de origine afro-asiatică, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră.
În cadrul verificărilor preliminare, oamenii legii au stabilit că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni algerieni, cu vârste de 25, respectiv 27 de ani.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar în continuare urmează a fi luate măsurile legale ce se impun conform procedurilor legale în vigoare.

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Incendiul de la Marginea nu a fost provocat, ci a plecat de la un scurtcircuit

Incendiul din noaptea de miercuri spre joi de la Marginea, unde a ars un adăpost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.