Tot ce trebuie să știi despre simbolurile de la păcănele

Partea bună în a fi amator de sloturi este că te bucuri de jocuri noi în fiecare lună. Teme din ce în ce mai variate, efecte sonore captivante și o acțiune alertă, toate acestea fac ca păcănelele să fie între cele mai apreciate jocuri. Caută opțiunea de download Maxbet apk și bucură-te de cele mai variate sloturi.

Însă deși sloturile sunt din ce în ce mai avansate, ele se bazează în continuare pe aceleași tipuri de simboluri, ceea ce face lucrurile mult mai ușoare pentru toți începători, mai ales atunci când vine vorba de înțelegerea modului în care funcționează jocul.

Cu toate acestea, este important să spunem că există diferite tipuri de simboluri, fiecare reprezentând caracteristici importante. Spunem că sunt importante deoarece ele îți aduc câștigurile. Care sunt aceste simboluri? Vedem în continuare!

Care este cel mai vechi simbol?

Când vine vorba de cele mai vechi simboluri din jocul de păcănele, acestea includ adesea simboluri de cărți în 3 costume – diamante, pică și inimi – în principal de la simbolul 10 la As: zece (10), Jack (J), Regină (Q), King (K) și Ace (A). Acum, în afară de aceste simboluri cu plată mare, vei întâlni foarte des numărul norocos șapte pe role, dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu.

Apoi, există un simbol norocos tradițional – potcoavă, care pare a fi una dintre cele mai vechi și admirate simboluri, din punct de vedere al superstițiilor, mai ales atunci când vine vorba de sloturile online. Se mai remarcă Liberty Bell, desigur. Dacă faci parte din categoria jucătorilor cu experiență, cu siguranță cunoști faptul că numele primului slot a fost Liberty Bell, deci probabil acesta este motivul pentru care a devenit unul dintre simbolurile care a rezistat în timp.

Simbolurile fructate, barele, cifra 7

Știind că există milioane de sloturi diferite, ceea ce poate fi ușor observat este că toate prezintă mai mult sau mai puțin aceleași simboluri de role care apar pe toate. De exemplu, vei găsi adesea simboluri de fructe, cum ar fi cireșe, pepeni, portocale, lămâi și struguri, care apar pe sloturile cu 3 role, indiferent de titlul pe care îl alegi. Unele surse spun că Industry Novelty Company, condusă de O.D Jennings, a fost prima care a folosit simboluri de fructe.

După o interdicție pe termen lung, la începutul anilor 1900, producătorii de sloturi au revenit cu simboluri noi, sub formă de fructe colorate și baloane de gumă. Un fapt amuzant care merită menționat: în perioada în care sloturile erau interzise prin lege în SUA, pentru a evita aceste restricții anti-jocuri de noroc, unele mașini plăteau gumă de mestecat ca recompensă câștigătorilor.

Unul dintre cei mai importanți producători de sloturi, Bell-Fruit Gum Company, și-a adăugat chiar logo-ul ca simbol care apare pe role. Întrucât părea o bucată de gumă, logo-ul a devenit încet simbolul barei – cel pe care suntem obișnuiți să-l vedem astăzi, însă cine ar fi crezut că derivă din logo-ul companiei?

Un alt simbol popular, norocosul număr 7, și-a găsit rapid locul pe rolele sloturilor. Nu este de mirare că a devenit un simbol atractiv, deoarece numărul 7 este un sinonim pentru plăcere și prosperitate, în întreaga lume. Ca să nu mai vorbim, are o conotație foarte specială atunci când vine vorba de jocuri de noroc online.

Câte simboluri sunt pe o rolă?

În ceea ce privește sloturile clasice cu role, situația este destul de clară, de obicei sunt 20 de simboluri pe rolă, ceea ce înseamnă că este vorba de un total de 60 de simboluri (20x20x20), adică sunt mai mult de 8000 de combinații care pot aduce un jackpot.

Cu toate acestea, lucrurile sunt puțin mai complicate când vine vorba de jocurile noi. Structura rolei nu mai este stabilită de cotele exacte de câștig. În schimb, totul depinde de un RNG complex, caracteristic fiecărui joc.

Tipuri de simboluri ale sloturilor

În mod evident, există un număr infinit de simboluri. Cu toate acestea, trei dintre ele se întâlnesc în toate sloturile: simboluri standard, wilds și scatter. Este important să cunoști diferența dintre ele, deoarece aterizarea anumitor combinații ale acestor simboluri (atunci când sunt combinate cu simboluri standard) poate activa alte caracteristici care vor crește plata.

  • Simboluri standard

Ceea ce este tipic pentru simbolurile standard este că nu au nicio funcție specială, decât să plătească o anumită sumă de bani atunci când apar pe rând, pe o linie de plată activă. Cu alte cuvinte, dacă reușești să aduni cel puțin trei simboluri potrivite pe o linie de plată activă, vei bifa o combinație câștigătoare și vei primi un premiu corespunzător.

  • Simboluri Wild

Simbolurile Wild sunt printre cele mai importante, deoarece pot acționa ca un substitut pentru orice alt simbol. La fel cum face Jokerul. Așadar, odată ce le așezi pe role, acestea vor acționa ca un înlocuitor pentru orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Scatter și bonus, deoarece wild cardul nu poate acționa ca înlocuitorul lor. Cu toate acestea, există tipuri speciale de simboluri sălbatice care includ Wilds Expanding, Wilds Wilds, Wilds Stacked, Walking Wilds, Shifting Wilds și Transfering Wilds.

  • Simboluri Scatter

Unul dintre preferatele jucătorilor, simbolurile Scatter sunt speciale deoarece funcția lor principală este de a activa rotiri gratuite sau o caracteristică Bonus Game. De obicei, trebuie să apară un anumit număr de simboluri Scatter pentru a debloca o caracteristică interactivă. În unele sloturi, aceste caracteristici vor necesita aterizarea a cel puțin 3 Scatter-uri, în timp ce altele pot necesita doar 2.

  • Simboluri bonus

După cum sugerează și numele lor, simbolurile bonus sunt aplicate pentru a activa diferite jocuri bonus. Într-un fel, sunt ca niște simboluri Scatter, deoarece de multe ori trebuie să ai cel puțin trei simultan înainte de a declanșa runda bonus.

  • Simboluri multiplicatoare

Multiplicatorii fac exact ceea ce implică numele lor – îți înmulțesc câștigurile. Pot ateriza pe rolă sub formă de simboluri speciale (cu o pictogramă suplimentară care indică valoarea bonusului multiplicator), dar ceea ce fac de obicei este să mărească premiul, de obicei de până la 6 ori. Cu toate acestea, multiplicatorii mai valoroși pot fi, de asemenea, wild cards sau pot apărea ca parte a caracteristicii Free Spin, declanșată de Scatter.

Concluzie

Este important să cunoști simbolurile din sloturi? Cu siguranță! Cu toate acestea, nu poți influența în niciun fel modul în care un joc se derulează. Tot ce poți (și îți recomandăm) să faci este să verifici tabelul de plată și simbolurile utilizate de un slot, înainte de a începe jocul. Mult succes!

 

Publicat de: Ciobica Andreea

Alte articole

Expoziția tematică “Sărbătorile de iarnă în universul tradițional bucovinean” organizată de Muzeul Etnografic “Samuil și Eugenia Ioneț„

“Muzeului Etnografic “Samuil și Eugenia Ioneț„ organizează expoziția tematică “Sărbătorile de iarnă în universul tradițional …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.