De ce este bine să înveți singur să pariezi la cazino

Toată lumea are propriile preferințe când vine vorba de jocurile din cazino. Unii ar putea prefera ruleta, alții blackjackul sau pokerul. Pe de altă parte, unii gambleri preferă să se bucure pe cont propriu de jocurile de noroc, în timp ce alții aleg să meargă la un cazinou într-un grup mare de prieteni.

Oricare ar fi preferințele, cazinourile au soluția pentru fiecare tip de jucător.

Cu toate acestea, mersul la un cazino de unul singur sau pur și simplu separarea de un grup mai mare poate fi o variantă înfricoșătoare pentru jucătorii începători. Fără ca cineva să-ți arate secretele jocului, s-ar putea să pară că ai mai multe șanse de a eșua decât de a câștiga.

Nu este întotdeauna cazul.

Învățarea pe cont propriu are multe avantaje de care novicii în materie de gambling pot beneficia. Poate că nu vei câștiga din prima mult doritul magic jackpot, dar cu siguranță vei avea ocazia de a acumula o grămadă de informații utile.

Este preferabil să înveți pe cont propriu

Unii dintre jucători ar putea crede că e mai ușor să înveți de la oamenii pe care deja îi cunoști bine. Asta mai ales pentru că tindem să avem mai multă încredere în persoanele apropiate decât în niște străini, ceea ce este perfect normal.

Sigur, jocul alături de prieteni poate fi mai distractiv și mai puțin stresant, cel puțin în primă fază. Dar există mai multe motive pentru care fiecare jucător ar trebui să încerce să parieze singur.

La un moment dat sau altul, va trebui să-ți câștigi independența. Atunci când prietenii sau cunoscuții conduc procesul de învățare, este mai greu să îți maximizați oportunitățile de învățare. Mai exact, vei afla doar ceea ce prietenii tău îți predau, iar cunoștințele lor ar putea fi limitate sau incorecte.

Fără influențe negative din exterior

În procesul de învățare a jocurilor de noroc, fără să vrei, vei deprinde unele obiceiuri nu tocmai bune. Această situație este cu atât mai pregnantă în cazul în care înveți direct de la alți jucători. Fără să vrea, aceștia îți pot preda obiceiurile lor nesănătoase.

Atunci când joci cu oameni pe care îi cunoști bine, vei fi mai determinat să le asculți sfaturile. Dacă aceștia îți spun ceva sau îți împărtășesc cunoștințele lor în materie de jocuri de noroc, cel mai probabil tu nu vei pune la îndoială informațiile primite și vei lua totul de bun.

Dar adevărul este că mulți jucători sunt mai puțin pricepuți decât au senzația. Cei care sunt în măsură să ofere sfaturi care merită ascultate sunt adesea cei cu șanse mai mici să facă acest lucru.

Dacă te bazezi pe cineva care nu este îndreptățit să te ajute, atunci te supui riscului de a primi anumite sfaturi greșite. Iar aceste sfaturi greșite îți pot reduce semnificativ șansele de a câștiga bani. Marele dezavantaj este însă că obiceiurile proaste sunt greu de corectat, ceea ce înseamnă că pleci la drum cu un dezavantaj pe termen lung. Ce se întâmplă dacă înveți singur să faci pariuri la jocurile de noroc? Ei bine, stai departe de orice experiență negativă care ți-ar putea influența sistemul de pariere.

Alegi singur jocurile favorite

Fie că speri să câștigi bani la cazino sau pur și simplu vrei să te distrezi, alegerea jocului potrivit pentru esențială. Cu toate acestea, definiția unui joc potrivit este una extrem de subiectivă și poate varia de la jucător la jucător.

Mai mult, preferințele tale se pot schimba în timp, pe măsură ce te specializezi în tehnici noi.

La un moment dat, vei decide ce jocuri îți plac cel mai mult sau la care excelezi. Dar acest proces implică adesea parcurgerea unei perioade de învățare, perioadă care poate fi marcată de eșecuri repetate.

Dacă te lași purtat de val și mergi la cazino cu același grup de gambleri, este extrem de posibil să ajungi să joci aceleași jocuri în mod repetat, ceea ce nu îți aduce prea multe beneficii.

Ai șansa de a cunoaște oameni noi

Atunci când mergi la un cazino și alegi,de exemplu, să joci poker, nu îți poți alege colegii de masă și nu ai cum să știi în prealabil ceva despre aceștia. Cu toate acestea, jucătorii noi nu văd cu ochi buni o astfel de experiență și o consideră confuză, inconfortabilă și umilitoare.

Expunerea la acest tip de adversitate poate cu siguranță te scoate din zona de confort. Însă doar atunci ai posibilitatea de a descoperi lucruri noi și, de ce nu, de a cunoaște oameni noi. Mai mult, de la jucătorii din jurul tău poți învăța multe lucruri utile, așa că nu sta pe gânduri atunci când ai ocazia să împarți cu ei o masă de cazino.

Vei juca în ritmul tău

O problemă comună cu care se confruntă mulți jucători începători este aceea de a nu putea ține pasul cu ritmul anumitor jocuri.

Jucătorii care nu sunt familiarizați cu anumite jocuri de masă, cum ar fi blackjack și craps, ar putea considera că ritmul acestor jocuri este mult prea alert. Nu este cazul să te îngrijorezi. Pe măsură ce acumulezi experiență, vei putea face față cu brio acestor jocuri rapide.

Până atunci, este foarte recomandat ca jucătorii să parieze în propriul ritm. În caz contrar, te supui riscului de a lua decizii greșite în momente tensionate, ceea ce va duce la pierderi financiare importante.

Concluzie

Decizia de a învăța să joci la cazino pe cont propriu are o mulțime de avantaje. Sigur, nu vei beneficia, cel puțin la început, de compania prietenilor tăi și poate că sesiunile de gambling nu vor fi la fel de distractive. Cu toate acestea, amintește-ți că este vorba doar de o perioadă scurtă de învățare, iar ulterior vei putea să te alături grupului de prieteni.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

POVESTEA SCRIERII ŞI A INSTRUMENTELOR DE SCRIS-atelier de caligrafie, 1 – 5 februarie 2021, la Muzeul de Istorie Suceava

“După o lungă perioadă în care nu s-a putut interacționa față în față cu copiii, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.