Evenimente rutiere cercetate de poliţiști

La data de 06.11.2021, în jurul orei 15:20, un bărbat de 55 ani, din mun. Rădăuți, conducea autoturismul pe str. Putnei, din mun. Rădăuți. Ajuns în apropierea intersecției cu str. Putnei, a fost surprins de apariția de pe trotuarul din partea sa dreaptă, a bicicletei ce era condusă de un minor de 10 ani, localnic, situație în care bicicleta a intrat în coliziune cu partea din dreapta față a autoturismului.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La data de 06.11.2021, în jurul orelor 17.28, un bărbat de 55 de ani, din com. Frătăuții Vechi, conducea autoturismul pe DJ178F, pe raza localității Frătăuții Vechi, având direcția de deplasare dinspre Frătăuții Vechi spre centru Măneuți, a acoșat pe o femeie de 86 ani, din localitate. Aceasta se deplasa în calitate de pieton, pe partea stângă a carosabilului, din direcția Măneuți către Frătăuții Vechi. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care a fost condus la Spitalul Mun. Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţiști

La 15.01.2020, ora 07.10, un tînăr de 26 ani, din com. Șaru Dornei, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.