Foto: ELEMENTE DE TUNING AUTO ÎN VALOARE DE PESTE 330.000 LEI CONFISCATE DE POLIȚIȘTI ÎN URMA A DOUĂ PERCHEZIȚII DOMICILIARE

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe împreună cu o grupă de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune pe linia combaterii actelor ilicite în domeniul drepturilor de autori și mărcilor și indicațiilor geografice.

La 11.11.2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Suceava, pe raza municipiului Suceava, județul Suceava.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate la sediul cât și la punctul de lucru aparținând unei societăți comerciale având ca obiect de activitate service și tuning auto din mun. Suceava, au fost identificate 443 produse reprezentând grile auto de tuning exterior și bare de protecție auto de tuning exterior purtând denumirea unor producători de autovehicule din spațiul european, mărci înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, valoarea estimativă a acestora fiind de 336.414 lei (68.100 euro).

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul nerespectării legislației privind mărcile și indicațiile geografice (art. 102 alin.1 lit. b și alin. 3 din Legea nr. 84/1998).

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Foto:

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.