Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 21.11.2021, ora 09.41, în timp ce conducea autoturismul pe DN-CRD Rădăuți, la intersecția cu strada Recoltei, un bărbat de 43 de ani din localitatea Volovăț a pătruns pe sensul opus de mers, în momentul efectuării unei manevre de viraj la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul angajat în depășirea sa, condus de un bărbat de 65 de ani din municipiul Suceava. Din accident a rezultat rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.11.2021, în jurul orei 17:55, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 17 în localitatea Păltinoasa, o femeie de 44 de ani din județul Bistrița-Năsăud a intrat în coliziune față-spate cu autototurismul condus regulamentar în fața sa de o femeie de 36 de ani din municipiul Suceava. Din impact a rezultat rănirea unei pasagere de 49 de ani din autoturismul condus de femeia de 36 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarele auto au fost testate de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.11.2021, în jurul orelor 18.30, în timp ce conducea autoturismul pe D.J 177A, în localitatea Stulpicani, un bărbat de 28 de ani din comuna Breaza a surprins și accidentat un localnic de 14 ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Din impact a rezultat rănirea tânărului de 14 ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un acoperiș smuls de vânt a căzut și a avariat trei autovechicule în municipiul Fălticeni

În această seară din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, trei autovechicule au fost avariate în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.