Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La data de 22.11.2021, ora 11:00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Halei din municipiul Fălticeni, în dreptul unui imobil, un localnic de 60 de ani a accidentat o localnică și pe fiul acesteia, care se deplasau pe partea dreaptă a străzii. Din impact a rezultat rănirea celor doi pietoni, care au fost transportați cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, bărbatului de 60 de ani i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 22.11.2021, ora 19:00, în timp ce conducea autoutilitara din direcția municipiului Rădăuți spre comuna Gălănești, un bărbat a accidentat un pieton, care se deplasa pe partea dreaptă a părții carosabile. Din accident a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezulatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Copil de 12 ani, filmat la volanul unui BMW, la Verești

Polițiștii suceveni s-au autosesizat în baza unor imagini video apărute pe pagina de facebook ”Suceava …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.