Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La data de 27.11.2021, ora 18:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani din com. Chiselet, jud. Călăraşi, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din loc. Vama având direcția de deplasare dinspre mun. Suceava spre mun. C-lung Moldovenesc, a surprins şi accidentat uşor pe un bărbat de 53 ani din loc. Vama, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. În urma accidentului de circulație a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie alcoolică de 0,00 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care în urma consimțământului scris conducătorului auto si pietonului le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

S-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. 196 alin. 2 și 3 din Codul penal.

La data de 27.11.2021, ora 19:20, un bărbat din com. Șcheia, sat Sfîntu Ilie, jud. Suceava, în timp ce conducea un autovehicul care tracta remorca pe DN 17 A, în com. Vatra Moldoviței, sat Ciumârna, jud. Suceava, a surprins și accidentat uşor pe un pieton din com. Vatra Moldoviței, sat Ciumârna, jud. Suceava care a traversat strada prin loc nepermis. În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni fiind transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. și ped. 196 alin. 2 și 3 din Codul penal.

La data de 27.11.2021, în jurul orei 19:55, un bărbat din mun. Fălticeni, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Școlii din loc. Cornu Luncii la intersecția cu D.N. 2E, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat din com. Dolhești, sat Rotunda, jud. Neamț. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager dreapta față în autoturismul condus de bărbatul din mun. Fălticeni. Conducătorul auto din mun. Fălticeni a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat două probe de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l și i s-a recoltat o probă de sânge la Spitalul Mun. Fălticeni.

S-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența băuturilor alcoolice”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.