Evenimente rutiere cercetate de poliţisti

La 28.11.2021, ora 20.10, un bărbat de 31 ani din sat/com. Stroiești, a condus autoturismul pe un drum comunal neclasificat din interiorul localității Bălăceana. Ajungând într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în șanțul din partea dreapta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, a soției acestuia de 24 ani, pasageră în scaunul dreapta față, precum și a fiicei acestora de 5 ani, pasageră pe bancheta din spate. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean Suceava, fiind rănite ușor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se va întocmi dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă” și „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

La data de 28.11.2021, în jurul orelor 1315, un tânăr de 21 ani, din com. Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe D.J 177C în localitatea Mironu, având direcţia de deplasare Valea Moldovei, spre Capu Câmpului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă, intrând în coliziune cu un autoturism oprit în afara părţii carosabile, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 56 ani, din com. Capu Câmpului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a bărbatului de 56 de ani, care se afla la volanul autoturismului oprit în afara părţii carosabile, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Conducătorul auto de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,0 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a i se recolta mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 28.11.2021, în jurul orelor 1359, un tânăr de 21 ani, din com. Păltinoasa, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177 C, în afara localităţii Capu Câmpului, având direcţia de deplasare Gura Humorului către Capu Câmpului, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de către un bărbat de 35 ani, din mun. Pașcani, jud. Iași, care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului de 21 de ani, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ambii fiind conduşi apoi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a li se recolta mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La data de 28.11.2021, ora 20:25, un bărbat de 41 ani, din com. Cornu Luncii, în timp ce conducea autoturismul, pe D.J.155, pe podul de peste râul Moldova, pe raza comunei Baia, din direcția Baia către Bogata, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a rupt parapetul din partea dreapta privind direcţia de deplasare şi a căzut în albia râului Moldova. În urma accidentului a rezultat decesul șoferului şi vătămarea corporală ușoară a unui tânăr de 17 ani, localnic, pasager pe scaunul dreapta faţă.

Șoferul de 41 de ani a fost verificat în baza de date și nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de: ,,ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un acoperiș smuls de vânt a căzut și a avariat trei autovechicule în municipiul Fălticeni

În această seară din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, trei autovechicule au fost avariate în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.