Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști

La data de 28.11.2021, ora 01:45 polițiștii Poliției Orașului Frasin, au fost sesizați prin SNUAU112 de către o femeie din sat Stulpicani, com. Stulpicani, jud. Suceava cu privire la faptul că are loc un scandal între ea și soțul său.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că la data de 27.11.2021, femeia s-a întors de la muncă din străinătate. Spre seară, soțul ei a început să consume băuturi alcoolice. Pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o pe soția sa.

Femeia prezenta urme de violență dar nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, fiind îndrumată spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.

Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate. În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 28.11.2021, pe o perioadă de 5 zile, respectiv până la data de 03.12.2021, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de victima agresiunii și copiii acesteia.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliției orașului Frasin, pentru a se stabili împrejurările comiterii faptei, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie” și „amenințarea”.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un acoperiș smuls de vânt a căzut și a avariat trei autovechicule în municipiul Fălticeni

În această seară din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, trei autovechicule au fost avariate în urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.