sursa foto arhiva
sursa foto arhiva

Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști

La 30.11.2021, ora 16:30, patrula de poliție din cadrul SPR 1 Vadu Moldovei a fost sesizată prin plângere de către o tânără de 22 ani cu privire la faptul că nu se mai înțelege cu soțul, a fost lovită și amenință de către acesta. În urma verificării aspectelor sesizate a rezultat că femeia este căsătorită cu un bărbat de 36 ani de aproximativ 4 luni. În urmă cu aproximativ două săptămâni numitul bărbatul a început să aibă un comportament agresiv față de soția sa, jignind-o și amenințând-o cu acte de violență.

Începând cu data de 29.11.2021 femeia nu mai locuiește la domiciliul soțului, întrucât s-a mutat și nu dorește să mai revină la domiciliu. În urma completării formularelor de evaluare a riscului, s-a îndeplinit punctajul pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu, existând risc iminent. Astfel s-a emis Ordin de protecție provizoriu față de agresor pentru o durată de 5 zile începând cu 30.11.202.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare” și „violență în familie”, care va fi soluționat procedural de lucrătorii Postului de Poliție Râșca.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţiști

La 15.01.2020, ora 07.10, un tînăr de 26 ani, din com. Șaru Dornei, în timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.