Peste 200 de produse de îmbrăcăminte și încălțăminte confiscate de polițiști în urma unor percheziții

În data de 03.12.2021, Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava au pus în executare pe raza judeţului Bistrița-Năsăud (mun. Bistrița și sat/com. Dumitra), 3 mandate de percheziție domiciliară în cadrul unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală. Totodată a fost efectuat un control la o unitate economică și s-a constatat o infracțiune la art. 102 alin.1 lit. b și alin. 3 din Lg. 84/1998.

Au fost confiscate și ridicate în vederea expertizării 208 produse de îmbrăcăminte și încălțăminte inscripționate cu mărci de prestigiu înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de 38.800 lei. La acțiune au participat 9 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava, 3 criminaliști, 6 luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Suceava.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.