Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 09.12.2021, ora 07.13, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în comuna Dorna Candrenilor, un bărbat de 65 de ani din comuna Poiana Stampei a suprins și accidentat o femeie de 67 de ani din comuna Poiana Stampei, angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Din accident a rezultat decesul pietonului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul de 65 de ani a fost reținut și încarcerat în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

La 09.12.2021, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul pe D.N.2-E85, în afara localității Vadu Moldovei, un bărbat de 22 de ani din comuna Boroaia a intrat în coliziune față-spate cu autotractorul condus regulamentar în fața sa de un bărbat de 59 de ani din județul Teleorman. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 22 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 09.12.2021, în jurul orei 12.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Pricopie Jitariu, în interiorul localităţii Berchișești, un localnic de 20 de ani a surprins și accidentat o localnică de 24 de ani, care circula în calitate de pieton pe partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 09.12.2021, ora 19.40, în timp ce conducea autoturismul pe VO2P, având direcția de deplasare Șcheia spre Dărmănești, un tânăr de 19 ani din comuna Fătăuții Vechi a efectuat o manevră de depășire a unui autocamion ce rula în fața sa, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 22 de ani din municipiul Suceava. Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani a fost proiectat în autoturismul ce rula în spatele său, condus de un bărbat de 41 de ani din municipiul Suceava.

Din accident a rezultat rănirea conducătorilor auto de 22 de ani și respectiv 19 ani și a unui pasager din autoturismul condus de bărbatul de 22 de ani, care au fost transportați cu ambulanțele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 09.12.2021, ora 21.30, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Văilor din satul Horodniceni, un localnic de 51 de ani a efectuat o manevră de mers înapoi pentru a introduce autoutilitara în curtea unei locuințe, moment în care, în zona porții de acces a acroșat cu partea dreapta spate un minor de 11 ani. Din accident a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.