sursa foto arhiva
sursa foto arhiva

Mandat pus în executare de polițiști

La 10.12.2021, ora 18.30, Tribunalul Suceava a transmis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat de 39 ani, domiciliat în com./sat Stroiești, condamnat la pedeapsa de 1 an și 10 luni de închisoare pentru infracțiunile de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmei acestuia”. S-a format o echipă operativă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Șcheia care s-a deplasat pe raza localității Stroiești, persoana condamnată fiind identificată și preluată în custodie.

Bărbatului i s-a adus la cunoștință conținutul mandatului de arestare, după care a fost condus la sediul Secției nr. 9 Poliție Rurală Șcheia unde s-a procedat la prezentarea şi înmânarea unui exemplar al mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Suceava.

Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Botoşani unde a fost încarcerat în vederea executării pedepsei.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.