Incendiu la un apartament dintr-un bloc de locuințe din orașul Broșteni

Militarii Punctului de Lucru Crucea , împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Broșteni, au intervenit luni, ora anunțării la 112 – 13:25 cu două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD B2 și cu sprijinul unui echipaj SAJ, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc de locuințe din orașul Broșteni.

Incendiul a fost localizat de către SVSU Broșteni până la sosirea pompierilor militari.
Flăcările se manifestau la nivelul unei camere de locuit cu pericol de propagare la întregul apartament și la cele învecinate. 15 locatari s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor.
De asemenea o fetiță în vârstă de 10 ani, care a suferit un atac de panică a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ. Ulterior fetița și-a revenit și nu a necesitat transportul la spital.

Au ars obiecte de mobilier, electrocasnice și elemente de stolerie. S-au degradat pereții din interiorul apartamentului pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și alte bunuri din interiorul acestuia.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire (sobă cu acumulare de caldură).

Incendiul a fost lichidat la ora 15:00, iar pompierii au salvat restul apartamentului și locuințele învecinate.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.