Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 15.12.2021, în jurul orei 02.30, în timp ce conducea autoturismul pe D.N 2 E, pe raza comunei Rădășeni, un bărbat de 32 de ani din județul Iași a surprins și accidentat un localnic de 46 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea stângă a drumului. Din impact a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.12.2021, orele 09:10, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 209D în localitatea Măriței, un localnic de 42 de ani a suprins și accidentat un bărbat de 25 de ani care se afla pe partea carosabilă, lângă o autoutilitară staționată. Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 25 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.12.2021, în jurul orei 17:20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ155A în comuna Râșca, un localnic de 23 de ani a suprins și accidentat un localnic de 47 de ani, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Din accident a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 15.12.2021 ora 20.02, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 40 de ani din comuna Ilișești a suprins și accidentat o tânără de 19 ani angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată și marcată corespunzător. Din accident a rezultat rănirea tinerei de 19 ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.