Evenimente rutiere cercetate de poliţiști

La data de 18.12.2021, în jurul orei 05:55, un bărbat de 43 ani, din Republica Moldova în timp ce conducea autotractorul pe DN 2 pe raza localității Roșiori, com. Forăști, pe direcția Roman către Fălticeni, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 49 ani din oraș Bumbești-Jiu jud. Gorj, care se deplasa în fața sa. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 2 persoane respectiv o femeie de 43 ani, din oraș Bumbești-Jiu jud. Gorj și un bărbat de 50 ani, din or. Tg. Jiu, jud. Gorj, pasageri în autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat probe biologice la Spitalul mun. Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

La data de 18.12.2021, ora 09:25, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din loc. Pătrăuți, în timp ce conducea autoutilitara pe DJ 176, din localitatea Frumosu, a acroșat-o pe o localnică de 48 de ani, localnică, care se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie alcoolică de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea determinării îmbibaţiei alcoolice.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

La 18.12.2021, ora 11.00, un tânăr de 21 ani din sat Bulai, com. Moara a condus autoturismul pe DC 71, în interiorul localității Moara Nica, com. Moara, iar într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 47 ani din sat Brașca, com. Ilișești. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 47 ani și a unui pasager din același autoturism, de 43 ani din com. Tomești, jud. Iași. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul pentru șoferul de 47 ani fiind negativ, iar șoferul de 21 ani a avut o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă” și ”Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.