Mandat pus în executare de polițiști

La data de 17.12.2021, ora 17:00, polițiștii SPR 1 Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic de către lucrătorii Postului de Poliție Răucești, jud. Neamț despre faptul că pe numele unui bărbat din comuna Răucești, sat Oglinzi, jud. Neamț, Judecătoria Târgu Neamț a emis Mandatul de Executare a Pedepsei Închisorii, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei închisorii de 3 ani și 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”, conform art. 228, alin. 1, art. 229, alin.1, lit. b și alin. 2 lit. b din Cod Penal cu aplic. art. 77, lit. a și d din Cod Penal.

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că persoana condamnată s-ar afla pe raza comunei Bogdănești, jud. Suceava, la locuința surorii sale, unde locuiește fără formelegale.

În baza mandatului, echipajul de poliție s-a deplasat la adresa din satul și comuna Bogdănești, județul Suceava, unde acesta locuia fără forme legale. Bărbatul a fost identificat, iar ulterior a fost escortat şi depus la Penitenciarul Botoşani, în vederea executării pedepsei.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.