Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.12.2021, în jurul orelor 16.07, lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați de către Dispeceratul Poliției orașului Gura Humorului cu privire la faptul că pe raza com. Cacica, sat Solonețu Nou, a fost identificat de către lucrătorii Serviciului Rutier IPJ Suceava un transport de material lemnos fără acte de proveniență, solicitând sprijin la fața locului. La fata locului a fost identificat conducătorul autoutilitarei marca Mercedes Benz încarcată cu material lemnos parțial debitat sub formă de bonturi, ocazie cu care lucrătorii S.P.R. Suceava au constatat că nu deține RCA valabil, fapt pentru care față de proprietarul autoutilitarei s-a luat măsura sancționării contravenționale precum și reținerea plăcuțelor de înmatriculare și certificatului de înmatriculare.

S-a procedat la verificarea autoutilitarei în aplicația SUMAL constatându-se faptul că pentru autovehicul nu sunt emise documentele legale de proveniență și transport.

La fața locului a fost solicitat sprijin lucrătorilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Solca, care au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând o cantitate de 3,92 mc lemnos foc rășinoase, material lemnos care a fost ridicat și predat în custodie lucrătorului silvic din cadrul Ocolului Silvic Solca.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform art. 19 alin. 2 lit. a, pct. 2 din Legea 171/2010 cu amendă în suma de 2.000 lei.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.