sursa foto arhiva
sursa foto arhiva

Șofer reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 17.12.2021, ora 15:45, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Suceava, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza comunei Vicovu de Jos, județ Suceava, au observat că pe sectorul de drum comunal menționat anterior, circula un autoturism, iar în momentul în care conducătorul auto a observat autospeciala de poliție, a efectuat brusc un viraj la stânga și a oprit. În urma deplasării imediate lângă autoturism, de pe poziția șoferului a coborât o persoană de sex masculin care a fost identificată în persoana unui tânăr de 20 ani cu domiciliul în comuna Vicovu de Jos, sat Vicovu de Jos, care a declarat verbal faptul că autoturismul pe care l-a condus îi aparține și faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Au fost solicitaţi în sprijin lucrătorii Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, care au continuat cercetările, s-au efectuat verificări în bazele de date rezultând faptul că șoferul are înscrisă în cazierul judiciar mențiuni pentru săvârșirea unei infracțiuni prevăzută de art. 335, alin. (1) din Codul Penal, pentru care s-a stabilit 8 luni de închisoare, dispunându-se amânarea aplicării pedepsei, cu termen de încercare 2 ani, dispusă de către Judecătoria Rădăuți și două infracțiuni prevăzute de art. 334, alin. (1) și art. 335, alin. (1) din Codul Penal, pentru care s-au aplicat 2 luni supraveghere.

În aceste condiții, față de tânărul de 20 de ani s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. şi ped. de art. 335, alin. (1) din Codul penal, acesta fiind condus şi introdus în arestul din cadrul I.P.J. Suceava.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.