Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 19.12.2021, ora 16:10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Oborului din localitatea Șcheia, în dreptul unui imobil, un localnic de 42 de ani a surprins și accidentat un minor de 8 ani angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Din accident a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 19.12.2021, orele 17.06, în timp ce conducea autoturismul pe DN-CRD Rădăuți, un bărbat de 39 de ani din comuna Frătăuții Vechi a surprins și accidentat un bărbat de 49 de ani din județul Botoșani, angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și fără să se asigure. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite bărbatul de 49 de ani, nu a putut fi testat de polițiști cu aparatul etilotest, dar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 19.12.2021, în jurul orei 19:06, în timp ce conducea ansamblul format din autoturism cu remorcă pe D.N 17 în localitatea Păltinoasa, un bărbat de 27 de ani din orașul Salcea a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus regulamentar de un localnic de 27 de ani. Din impact a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul condus de bărbatul din comuna Păltinoasa, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 19.12.2021, ora 19:30, în timp ce conducea autoturismul pe D.N2 E în localitatea Cornu Luncii, un bărbat de 55 de ani din județul Iași a surprins și accidentat un localnic de 16 ani, care se deplasa în calitate de pieton din sens opus, pe partea stângă a părții carosabile. Ulterior, conducătorul auto a transportat minorul de 16 ani la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.