Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 21.12.2021, în jurul orei 07:30, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autotractor și semiremorcă pe DJ 208, pe raza localității Budeni, un bărbat de 45 de ani din județul Iași a surprins și accidentat un localnic de 64 de ani angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Din impact a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.12.2021, ora 10.15, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Clit, un bărbat de 22 de ani din orașul Vicovu de Sus a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un cap de pod. Din impact a rezultat rănirea unei femei de 54 de ani din orașul Vicovu de Sus pasageră în autoturism, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.12.2021, în jurul orei 10:15, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Găinești, un bărbat de 45 de ani din comuna Slatina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din accident a rezultat rănirea unui bărbat de 80 de ani, pasager în autoturism, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 22.12.2021, orele 09.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, dinspre localitatea Dărmănești către municipiul Suceava, un bărbat de 23 de ani din comuna Sucevița a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 28 de ani. Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 21.12.2021, în jurul orelor 11.45, în timp ce conducea autoturismul pe bd. George Enescu din municipiul Suceava, la o trecere pentru pietoni, un localnic de 65 de ani a suprins și accidentat o localnică de 65 de ani, angajată în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni, semnalizată și marcată coresupnzător. Din accident a rezultat rănirea femeii de 65 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Accident rutier pe raza localității Vama

Accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vama. La fața locului au intervenit pompierii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.