Foto: O femeie în vârstă de 48 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri, în urma unui incendiu în localitatea Voitinel

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Voitinel, Bilca și Gălănești, au intervenit miercuri noapte, ora anunțării la 112 – 3:54, cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la cantonul silvic din localitatea Voitinel.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcțiile anexe, majoritare din lemn, corp comun, cu pericol de propagare la clădirea cantonului silvic. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 48 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul membrelor superioare. După ce i s-a acordat primul ajutor medical, femeia a fost transportată la spital pentru tratament de specialitate. Au ars construcțiile anexe, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, și un autoturism. Flăcările au degradat acoperișul cantonului pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, dar și elemente de tâmplărie din lemn. În incendiu, au pierit șase oi, doi porci și 14 păsări de curte.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Pompierii au salvat clădirea cantonului, cu bunurile aferente, iar la ora transmiterii comunicatului, încă se intervenea pentru lichidarea focarelor ascunse și îndepărtarea elementelor de construcție afectate de foc.

Foto:

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.