Bunuri în valoare de 1.200 lei confiscate de polițiști

În data de 22.12.2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului Suceava pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală, ocazie cu care au fost verificate 4 societăți comerciale și constatată 1 infracțiune de „punerea în circulaţie de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”.

În cadrul acțiunii polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 1.200 lei.

Exemplu:

La 22.12.2021, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza municipiului Suceava, ocazie cu care au constatat faptul că un bărbat de 56 ani, expunea spre comercializare într-un complex comercial din localitate, obiecte de îmbrăcăminte din material textil, inscripţionate cu mărci cunoscute fără a deţine certificate de calitate şi conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. Bunurile în valoare de 1.200 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „punerea în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat pe raza localității Molid

Un autotren încărcat cu deșeuri plastice s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.