Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 22.12.2021, ora 08:51, în timp ce conducea autoturismul pe DJ209D din direcția localitatea Botoșănița Mare către localitatea Calafindești, o femeie de 33 de ani din comuna Bălcăuți a surprins și accidentat un bărbat de 56 de ani din comuna Calafindești, care se deplasa pe partea carosabilă. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 22.12.2021, în jurul orei 19:10, în timp ce conducea autoturismul pe DC69, din direcția localitatea Lisaura către municipiul Suceava, o tânără de 18 ani din comuna Bosanci a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore. Din accident a rezultat rănirea unui tânăr de 18 ani, pasager în autoturism, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 22.12.2021, în jurul orelor 18.40, în timp ce conducea autoturismul pe D.J.178A în localitatea Bosanci, în dreptul unui imobil, un localnic de 55 de ani a suprins și accidentat o localnică de 74 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă. Din accident a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Video: Incendiu la o gospodărie din localitatea Pojorâta

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.